? ??????????????Girly Hearts (New)? ????? ?? ???Rating: 4.8 (30 Ratings)??13 Grabs Today. 5896 Total Grabs
. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ????1?? ?????Flower Trail? ????? ?? ???Rating: 4.4 (8 Ratings)??12 Grabs Today. 2626 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????? BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Sabtu, 29 Ogos 2009

Sulaman

Assalamualaikum..

Sudah lama aku bercinta2 nak postkan en3 ni..tp ada saja halangan..kerja2 yang semakin banyak..Disini aku ingin berkongsi apa yang telah aku mulakan dengan jentera canggihku ini..Projekku yang pertama adalah membuat sulaman pada tuala. peringkat awal aku hanya membuat sulaman tulisan sahaja kerana belum mahir menggunakan mesin tersebut. Aku mengambil tempahan daripada sekolah untuk dijadikan hadiah sempena hari guru tetapi aku terlupa untuk mengambil gambar hasil kerjaku itu..mmm..x mengapalah..Projek ke-2 pula adalah membuat sulaman pada kain tudung..aku menggunakan fabrik bawal no. 1 kerana kualiti kain tu memang terjamin dan cantik..memang harga agak mahal tapi berbaloi! Projek ke-3 pula membuat sulaman logo pada jaket korporat rakan2 suamiku..walaupun x banyak helai (10 helai jer) tapi ia mengambil masa yang lama kerana sulamannya sangat teliti. Projek ke-4 ialah membuat sulaman pada sapu tangan untuk jualan pada Hari Keusahawanan sekolah lebih kurang 60 helai..semua diborong oleh Guru Besarku..katanya untuk cenderahati cikgu2 dan pekerja...Projek ke-5 pulak masih lagi pada sulaman tuala..yang ini untuk majlis pertunangan, hari jadi dan cenderahati..kira banyak jugak la projek yang aku dapat..

So, hari ini aku tunjukkan beberapa hasil yang telah aku buat sebelum ni...Yang ini pula sulaman pada jaket korporat..dengan logo Jata dan Kementerian Kesihatan Malaysia..
Kepada sesiapa yang berminat kami sedia menerima tempahan..sila hubungi kami di talian 012-9593139 (aziey @ yantiey) atau email jer apa2 ke aziey76@gmail.com
Harga untuk sulaman tertakluk kepada berapa banyak perkataan yang ingin ditulis atau logo yang dikehendaki...harga boleh runding...no problemnyer..
Sekian dulu untuk kali ini..tunggu projek terbaru dalam entri lain k...dan yang pastinya lebih hebat......adios!!0 ulasan: